Ra.Tec
100 % Ελληνική εταιρεία παραγωγής μηχανημάτων Laser

Η εταιρία μας ασχολείται με την παραγωγή για εμπορία μηχανημάτων Laser χάραξης & κοπής Ευρωπαικών προδιαγραφών. Αξιοποιώντας την μακρόχρονη εμπειρία μας στην τεχνολογία laser, κατασκευάζουμε αξιόπιστα μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών που καλύπτουν ακόμη και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών μας, με πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Ο μεγαλύτερος όγκος της παραγωγής μας εξάγεται στις χώρες της Ευρώπης. Η βασική φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι να κατασκευάζουμε μηχανήματα τα οποία να προσφέρουν των μέγιστο λόγο αξίας ως προς την τιμή αγοράς.

Ra.tec-LOGO

Ποιότητα

Εγγύηση ποιότητας Ra.Tec με σύγχρονη και ευρωπαϊκών προδιαγραφών γραμμή παραγωγής μηχανημάτων Laser κοπής και χάραξης

Εμπιστοσύνη

Εμπιστοσύνη λόγω της πολυετούς παρουσίας μας στον χώρο καθώς και με βάση την εξαγωγική γραμμή των μηχανημάτων μας

Σεβασμός

Σεβασμός στις απαιτήσεις του πελάτη με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην κατάλληλη τιμή της αγοράς

cut plate laser machine cnc spark

Οι κύριες κατηγορίες μηχανημάτων μας είναι :

- CO2 Laser, για επεξεργασία οργανικών υλικών (plexi glass, ξύλο, λάστιχο, πλαστικό, χαρτί, κλπ) με επιφάνεια εργασίας από 42Χ63cm έως 200Χ300cm, και ισχύ laser από 50W έως 600W. - Fiber Laser, για κοπή μετάλλων (σιδηρούχα μέταλλα, αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, κλπ) με επιφάνεια εργασίας από 70Χ100cm έως 200Χ300cm, και ισχύ laser από 500W έως 2ΚW. - Galvo Laser (CO2 ή Fiber) για χάραξη σε μεταλλικές επιφάνειες ή σε οργανικά υλικά, με επιφάνεια εργασίας από 10Χ10cm έως 30Χ30cm, και ισχύ laser από 10W έως 100W. Τα μηχανήματά μας κατασκευάζονται στην Ελλάδα, διαθέτουν πιστοποίηση CE, και η ποιότητα κατασκευής τους είναι σύμφωνη με τις πιό αυστηρές Ευρωπαικές προδιαγραφές (Γερμανία, Ολλανδία).

heλios 100 - Camera-ra.tec-ratec.gr-1

Εγγύηση & Υποστήριξη

Όλα τα μηχανήματά μας καλύπτονται από εγγύηση 24 μηνών, η οποία καλύπτει όλα τα ανταλλακτικά και την εργασία (εξαίρεση αποτελούν οι πηγές laser, οι οποίες ακολουθούν την εγγύηση του κατασκευαστή). Επιπλέον η εταιρία μας υπηρεσίες συντήρησης / ανακατασκευής μηχανημάτων τρίτων, με πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Στην εταιρία μας θα βρείτε έναν πραγματικό συνεργάτη, που έχει σαν μοναδικό σκοπό την υποστήριξη των διαδικασιών παραγωγής.